Tapetsering soffor

Klä om din soffa med en möbeltapetserare

Klä om din soffa med en möbeltapetserare och ge den ett helt nytt liv. Vare sig din soffa är fristående eller vägghängd klär vi om den. Soffan är en möbel där flera människor får plats för att umgås och en möbel som passar på kontor såväl som hemma. En lädersoffa skapar ett tidlöst uttryck och en stilsäker design till ert hem eller företag. Att kunna stoltsera med en sådan pjäs i ett rum utstrålar både exklusivitet och stilkänsla. Dessutom väljer du färg, modell och teknik för önskat utseende som passar in i resten av omgivningen. Skapa en möbeldesign med hjälp av vår kompetens och du får något helt unikt.

Jag klär om alla typer av soffor i läder

Vi klär om alla typer av soffor i läder och ingen utmaning är för svår. Då många av våra uppdrag är specialuppdrag räds vi inte för något projekt. Det är det som vi tycker är utmaningen med vårt yrke. Den taktila känslan av läder och skinn både estetiskt och komfortmässigt passar i de flesta unika rum.

Omklädsel av soffor med eller utan knappar

Omklädsel av soffor med eller utan knappar är något vi gärna hjälper er med. Ibland behöver man inte byta alla deras på en kär gammal soffa utan endast de delar som är hårdast ansatta. Vi erbjuder både helrenoveringar eller del-lösningar där man byter de mest slitna delar. Det fina med läder är att patinan gör att man ofta kan byta ut delar av skinnet utan att det syns på helhetsuttrycket.

Ge din soffa nytt liv med läder ifrån Tärnsjö Garveri

Att ge sin soffa nytt liv med läder av högsta kvalitet från Tärnsjö Garveri gör att en gammal släktklenod plötsligt kan leva upp. Att fynda billigt på en antikmarknad eller hitta en designklassiker på Blocket eller helt enkelt damma av något på vinden, gör att man kan inreda sitt hem med helt unika möbler. Även fast vi sett det med egna ögon så många gånger själva upphör man aldrig att förvånas av en möbel när den byter skepnad. När möbler får leva vidare i generationer eller mormors gamla soffa får chans att än en gång se dagens ljus, tycker vi att vårt arbete blir som allra mest givande. Återbruk i ordets sanna bemärkelse.