elevemnskydd-i-skinn

Platsbyggd hallmöbel

Första intrycket är som bekant det viktigaste och vad bättre att smycka er hall än med en platsbyggd hallmöbel. Med en hallmöbel där man kan slå sig ner och vila gör hallen till ett rum som man inte bara passerar. Oftast är hall-utrymmen smala och svåra att möblera vilket gör kravet på specialgjorda möbler än högre. Sortimentet på ordinarie möbler lämpliga för hallar är begränsat vilket gör att platsbyggda möbler blir alltmer populära. Hallmöbler i en mindre reception för gäster och besökare att slå sig ned och vänta på är även vanliga förfrågningar hos oss.

En platsbyggd hallmöbel som är skön att sitta på och fin att titta på

Söker du en platsbyggd hallmöbel som är skön att sitta på och fin att titta på har du kommit till rätt plats. Här slipper du välja mellan estetik och komfort utan kan få båda. Slutresultatet blir en vacker möbel som håller över tid både i design och kvalitet. Bland det finaste egenskaperna som finns med att jobba med naturmaterial är att lädret åldras med värdighet och får en vacker patina med tiden. På så sätt skapar du möbler inte bara för din generation utan även för nästa.

Jag mäter på plats eller bygger efter era mått

Jag kommer ut till er och mäter på plats eller bygger efter era mått. Att skapa en möbel tillsammans med dig som är vår kund är ett framgångsrecept för vår kundnöjdhet och det börjar redan på första stadiet. Vi gör all vår produktion lokalt i vår studio i Stockholm vilket gör att du närsomhelst under processens gång kan vara med och utforma möbeln helt enligt dina önskemål.

Vi kommer tillsammans fram till en design som du gillar

En idé eller förfrågan kan börja redan på skisstadiet och många gånger finns det ett önskemål men som kanske med vår hjälp kan förtydligas och visualiseras. Genom att få klämma och känna på material, provsitta olika komfort på stoppning samt få konsultation i ergonomiska frågor kommer vi tillsammans fram till en design som du gillar.

Jag klär om eller nytillverkar din hallmöbel

Jag klär om befintligt eller nytillverkar din hallmöbel precis som du önskar. Har du en möbel eller en stomme från en gammal möbel som du vill ge nytt liv hjälper vi dig genom att tapetsera, klä om den och/eller ge den ny stoppning. Eller varför inte fynda en gammal designklassiker billigt som du låter ge nytt liv genom att klä om den? Det finns många anledningar till varför våra kunder klär om sina befintliga möbler hellre än att köpa nya, såväl emotionella som ekonomiska men vi är glada för att kunna bidra med vår del till återbruk.