Tapetsering fåtöljer

Jag klär om din fåtölj

Jag klär och stoppar om din gamla slitna fåtölj och gör den till ny igen. Med ny klädsel kan man förändra en hel fåtölj och få den att ändra uttryck och bli modern. En gammal fåtölj med en ordentlig stomme håller ofta en högre kvalitet än nya möbler och det är värt att investera i sin favoritfåtölj. En fåtölj är en möbel som kan hålla i flera livslängder om den vårdas och kläs i material av hög kvalitet. En möbel som är klädd i tyg kan kläs i läder och få en ny skepnad. Läderhantverket görs i studion på Kungsholmen och här kan man som kund få se arbetet på plats och få välja läder i alla färger och kvaliteter för att säkra upp slutresultatet på bästa sätt. Studion har varit en läderverkstad i över femtio år och arbetet kvalitetssäkras längs processens gång. Vi arbetar för hand och syr varje stygn med omsorg och kärlek. Möbeltapetsering i läder är ett arbete som kräver en säker hand och man har bara en chans på sig då råmaterialet är både dyrt och exklusivt. Lädersömnad kan bara göras en gång och måste bli korrekt direkt och kräver både kunskap och erfarenhet.

Antik, 50-tal eller öronlappsfåtölj – jag klär om alla typer av fåtöljer

Antik, 50-tal eller öronlappsfåtölj är möbler vi ofta tar hand om och vårdar. Med varsam hand och mycket omsorg sörjer vi för era möbler och fåtöljer och klär om alla typer av fåtöljer och stolar. Vi lagar, tvättar, smörjer och byter ut samt klär med nytt läder och läderdetaljer och det är ingen utmaning vi räds för. Oftast kan vi även byta ut utvalda delar om man inte önskar att byta ut allt material och på så sätt förlänga livslängden på din fåtölj. I vissa fall har vi även klätt med läder med patina för att få ett antikt utseende på fåtöljen. Alla våra kundförfrågningar görs på beställning och enligt efter just dina önskemål.

Utvalda material och gediget hantverk

Med utvalda material och gediget hantverk klär vi om din fåtölj i naturmaterial som exempelvis tagel och ullvadd. Vi arbetar ofta med möbelläder från Tärnsjö Läder, Sörensen leather eller Elmo. Komfort och estetik blir alltid allra bäst när man arbetar med material som är gjorda för varandra och gjort med gediget hantverk.

Ge dina gamla fåtöljer nytt liv med ny klädsel i läder

Genom att ge gamla fåtöljer nytt liv med ny klädsel i läder kan man ändra utseende och din favoritfåtölj kan bli som ny.