Platsbyggd soffa​

En platsbyggd soffa skapar ett hem som är designat och inrett för den skandinaviska inredningsstilen. Det som är karaktäristiskt för den nordiska inredningsstilen med klassiska material och stilenliga linjer i designen skapas av en platsgjord soffa. Soffan är också en plats för att umgås och för avslappning. Det är få möbler som skapar ett rum på samma sätt som en platsbyggd soffa kan göra.

Platsbyggda soffor som passar resten av omgivningen

Platsbyggda soffor som passar resten av omgivningen i ett hem eller rum är något vi kan hjälpa dig med att lösa. Ofta blir soffan den delen av rummet där det skapas en naturlig mötespunkt för samtal och en plats för njutning. De flesta rum kanske saknar plats för en fristående soffa och därför är en soffa anpassad för rummet väl värt en investering. Soffan är också en klassisk möbel man inte gärna byter ut och därför är det en god idé att välja ett klassiskt material som läder och naturmaterial då det både håller över tid såväl i kvalitet som i design.

Ett kök, fönsternock eller vardagsrum har alla potentiella utrymmen

Många rum kanske saknar plats för en soffa vid första anblick men i själva verket kan ett kök, fönsternock eller vardagsrum alla ha potentiella utrymmen för sittplatser. Med vår hjälp kan du få expertishjälp hur du kan skapa trivsamma sittplatser som passar in i resten av er inredning. Vi har hjälpt många av våra kunder att skapa platsbyggda möbler och soffor som sett ut som att dom alltid funnits där. Med en tydlig känsla hjälper jag gärna till både för vad som passar rummets karaktär i komfort och funktion, men också genom att få komma in i studion för att välja vad som passar i färg och struktur.

Jag mäter på plats eller bygger efter era mått

Inget mått är för krångligt och en vägg i ett gammalt hus är sällan rak, därför mäter jag på plats eller bygger efter era mått. Kom in i studion med enklare skisser och vi hjälper dig vidare genom konsultation samt genom hela processen. Att välja materialval till sitt hem och en investering som en platsbyggd möbel är inget som bör hastas fram därför tar vi vår tid genom alla delar i processen.

Tillsammans tar vi fram en design som passar

Tillsammans tar vi fram en design som passar ert hem och er inredning. Genom skisser, bilder och diskussioner jobbar vi fram en design som ni är nöjda med. Här är det bara fantasin som sätter gränserna och vi har välrenommerade samarbetspartner som arbetar lokalt. Är det en fristående platsbyggd soffa unikt för just ditt hem eller kontor? Eller är den en soffa som kräver specialmått för att passa hemmets karaktär? Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just er.

Jag platsbygger kökssoffor, soffan till altanen eller klär om er befintliga soffa

Jag platsbygger kökssoffor, soffan till altanen eller klär om er befintliga soffa enligt era önskemål. Att kunna ge nytt liv till er befintliga soffa är något som vi arbetar för. Vi är glada för att allt fler människor börjar inse vikten av att göra hållbara lösningar som platsbyggda möbler eller göra om befintliga möbler istället att köpa nya som sedan slängs. Det är för oss hållbart arbete.