Möbeltapetserare Stockholm – jag klär om dina möbler

Jag arbetar som möbeltapetserare i Stockholm och klär om dina möbler. Jag har flerårig erfarenhet av yrket och hanterar stora som små jobb. Vi ger dina befintliga möbler nytt liv genom omklädsel och ny stoppning samt lagning.

Jag hanterar stora som små jobb

Jag har flera års erfarenhet av möbeltapetsering med kunder inom både privat och offentlig sektor. Vi hjälper privatpersoner som företag med omklädsel och tapetsering av möbler.

Vi kommer gemensamt fram till det material du vill använda

Vi kommer gemensamt fram till det material du vill använda i stoppning och komfort och samt olika läderkvaliteter. Genom rådgivning och genom att få känna, provsitta och få se olika alternativ och strukturer kommer vi fram till den allra bästa lösningen för din möbel.

Jag använder enbart läder och tyger från ledande leverantörer

Vi använder enbart läder och naturmaterial från ledande leverantörer som Tärnsjö LäderSörensen leatherElmo leather. På så vis kan vi hålla en hög kvalitet och vågar lova att våra möbler håller i generationer.

En modern soffa eller en antik möbel hjälper jag till med möbeltapetseringen

Oavsett om det är en modern soffa eller en antik möbel hjälper jag till med möbeltapetseringen i Stockholm. Vi lagar, vårdar och ger möblerna nytt liv. Vårt välrenommerade rykte gör också att många av våra besökare och kunder är antikhandlare. Designklassiker som behöver omsorg med en varsam hand är något vi gör löpande.

Nytillverkning av överdrag, dynor och kuddar med mera

Våra vanligaste uppdrag som vi har löpande i vår studio är överdrag, dynor och kuddar. Vi gör alltifrån stoppning, till ny klädsel eller smörjning och lagning av befintliga.

Med varsam hand restaurerar jag dina möbler i Stockholm

Med varsam hand restaurerar vi dina möbler i samarbete med möbelrenoverare i Stockholm. Vi tar hand om läder- och stoppningen medan möbelrenoverarna tar hand om stommen. Allt görs med samarbetspartners vi arbetat med under flera år och därför är det alltid tryggt att anlita oss.

Vanliga frågor om möbeltapetsering

Vad är en tapetserare?

En tapetserare arbetar med att klä om möbler och ge dem nytt liv. Det kan innebära att byta stoppning samt ny klädsel i tyg eller läder.

Vad kostar möbeltapetsering?

Vad det kostar att anlita en möbeltapetserare beror till stor del på möbeln du vill ha hjälp med samt vilken kvalitet på materialet du vill klä den med.

En tumregel brukar vara att en dyna med raka sömmar är billigare än en med runda formar och keder/knappar med flera detaljer, men det bästa är alltid att ta kontakt med en tapetserare för ett kostnadsförslag.