Platsbyggd bänk

Platsbyggda bänkar är något som både passar och behövs i de flesta hem eller på arbetsplatser. Att skapa sittplatser specialbyggda för just er är en långsiktig investering för att öka värdet på er bostad samt öka er trivsel. En bänk passar i de flesta rum och kan fås i alla storlekar. Den är både skön att sitta på och vacker att titta på. Oftast saknas det naturliga sittplatser i ett hem eller offentlig miljö vilket gör dom platsbyggda bänkarna till en utmärkt lösning för det. Skapa en inredning och möblemang som känns naturligt för just er genom platsbyggda lösningar. En bänk som är specialgjord för er ger en känsla av exklusivitet och hemtrevnad.

Platsbyggd bänk efter dina önskemål

Söker du en platsbyggd bänk enligt dina önskemål har du kommit rätt! Vill du ha en sittplats för längre sittningar kanske det krävs en annan komfort än en bänk gjord för att ta av sig skorna på eller i en reception. Allt efter dina önskemål och vi är lyhörda inför vad just ni söker. Vill du vare sig tumma på varken estetik eller komfort är oftast en specialbyggd lösning det rätta för dig.

Jag mäter på plats eller bygger efter era mått

Jag kommer ut och mäter på plats eller bygger bänken efter era mått. Vill ni ha vägledning över telefon eller via mail initialt för att starta upp processen så startar vi så.

Vi kommer tillsammans fram till en design på bänken du tycker om

Vi kommer tillsammans fram till en design på bänken du tycker om och som passar just er. Söker du en bänk som ska passa till ditt hem, som är den viktigaste platsen för trygghet och njutning – ska designen givetvis passa just ditt unika hem. En design som passar dig och hemmets karaktär kan därför skilja sig på olika vis.

Söker ni efter platsbyggda bänkar till ert kontor är läder ett passande material då det både är hållbart och ger vacker patina i offentliga miljöer samt har en exklusiv känsla.

Kvalitet, hållbart och unikt är värdeord som präglar vårt arbete och den skandinaviska inredningsstilen går oftast som en röd tråd genom allt vi gör men det är endast fantasin som sätter gränser när vi skapar tillsammans med våra kunder och inget uppdrag är det andra likt.

Nytillverkning eller omklädnad av er befintliga bänk

Önskar du en nytillverkning eller omklädnad av er befintliga bänk är det bara att kontakta mig. Vi skapar både utifrån befintliga stommar och gör om så likt original som möjligt eller skapar nya lösningar med nya material för att ge en gammal möbel nytt liv.