Ellinor Halling Leather daybed

Exklusiva platsbyggda möbler efter dina önskemål

Jag bygger och designar exklusiva platsbyggda möbler till hemmets atmosfär. Hemmets trygga sfär är den viktigaste platsen för välmående och att investera i det är nästan alltid en god investering både ekonomiskt såväl som emotionellt. Vi hjälper gärna till för att kunna erbjuda hållbara lösningar med exklusiva platsbyggda möbler efter dina önskemål. Vi erbjuder unika lösningar för såväl form som funktion för alla era behov. Slutprodukten ska inte bara vara exklusiv utan gjord med omtanke och unik just för dig. Hemmets olika rum kräver olika specialanpassade möbler. En ovanligt smal hall kanske kräver en hallmöbel eller ett kök där ni önskar en specialgjord kökssoffa som passar in i omgivningen. Eller varför inte en exklusiv dagbädd eller barpallar gjorda efter hemmets egen karaktär? Det är bara fantasin som sätter gränser. Våra kunder har ofta specialförfrågningar och vi är inte rädda för utmaningar, då vi hanterar både större och mindre uppdrag.

Jag mäter på plats eller bygger efter era mått

Jag kommer ut på plats för att mäta och ge rådgivning eller bygger efter era mått. Ingen lösning är den andra lik och så även våra uppdrag. Konsten att vara adaptiv och att kunna möta olika behov kräver både fingertoppkänsla samt kompetens. Hos oss kan du även få läderprover med er hem, för att kunna se vilka färger och strukturer som passar bäst hos just er.

Vi kommer tillsammans fram till en design som du tycker om

En av fördelarna med att ha produktionen lokalt som vi har är att vi tillsammans kommer fram till en design som du tycker om. Hos oss får du känna och klämma på olika kvaliteter, sitta och prova olika sorters komfort, allt för att erbjuda dig bästa service och bästa slutprodukt. Är din förfrågan ännu bara på idéstadiet kan vi även hjälpa till genom skissarbete för att förverkliga din idé. En möbel kanske estetiken är viktigare medan en annan är komfort den viktigaste faktorn. Vilket du nu väljer kommer vi fram till det tillsammans.

Alla möbler sys i vegetabiliskt läder från kända garverier

Alla möbler görs i läder främst från skandinaviska garverier såsom Tärnsjö Läder eller Sörensen Leather. Helst använder vi oss av vegetabiliskt läder då patinan som kommer av sådant läder är likt inget annat och skonar vår planet. Svenska Tärnsjö Läder som är vår främsta leverantör är världens enda miljöcertifierade garveri. Läder är ett väldigt hållbart material som använts sedan urminnes tider. En vanlig missuppfattning är att skinn är skört men tar man hand om det och skötsel och omsorg kan det hålla i flera livstider.